Bugun...


Elif Pastanesi 6 şubesiyle bayrama hazır
Tarih: 05-04-2024 10:44:42 Güncelleme: 05-04-2024 11:03:42 + -


Van’da 22 yıl önce kurulan ve kentin farklı noktalarına kurduğu 6 şubesiyle hizmet veren Elif Pastaneleri, bayram hazırlıklarını tamamladı.

facebook-paylas
Tarih: 05-04-2024 10:44

Elif Pastanesi 6 şubesiyle bayrama hazır

 

 

2002 yılında Van’da kurulan Elif Pastaneleri, yaklaşık 22 yıldır hizmetini aralıksız sürdürüyor. Kentin 6 farklı noktasında yaklaşık 110 personel ile hizmet veren Elif Pastaneleri, sunduğu kalite ile  de vatandaşların gönlüne adeta taht kurdu. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Elif Pastaneleri, misafirlerine tatlı bir bayram sunmayı hedefliyor.

Bayram hazırlıkları ile ilgili açıklamada bulunan Elif Pastaneleri Genel Müdürü Sabri Gültepe, hedeflerinin Van’da 10 şube ile hizmet etmek olduğunu vurgulayarak, “2 yıl önce göreve geldiğimde o zaman 4 şubemiz vardı ve hedefimiz Van’da 10 şube açmak olduğunu söylemiştim. Nasip oldu 2 şube açarak şube sayımızı 6’ya çıkardık. Kurumsal olma yolunda büyük adımlar attık ve Van’da örnek olmaya başladık. Düzenimizle, personelimizle, çalışma şartlarımızla iyi bir noktaya getirdik. Daha iyi, daha güzel yapmak için de uğraşacağız. Daha işin başındayız, hedeflerimiz büyük. Biz hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının memleketimize, İslam alemine barış ve huzur getirmesini diliyor, bütün Van halkının bayramını kutluyorum” dedi.

Bayrama sayılı günler kala yoğunluklarının başladığını belirten Gültepe, “Şuanda bayram siparişlerimiz var. Bu siparişler her sene katlanıyor. Daha önce ürettiğimiz ürünlerin kalitesinden dolayı daha fazla siparişlerimiz gelmeye başladı. Dışarıya hiçbir şekilde ürün vermiyor, dışarıdan hiçbir şekilde ürün almıyoruz. Kendimiz üretip, kendimiz satıyoruz. Bu nedenle taleplere karşılık vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin ileriki süreçte 7. ve 8. Şubeyi açmak olduğunu da sözlerine ekleyen Gültepe, bunun için çalışmaların devam ettiğini söyledi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI