Bugun...


İranlı turizmciler Akdamar Adasına hayran kaldı
Tarih: 29-04-2024 10:41:10 Güncelleme: 29-04-2024 10:41:10 + -


Bubivan Turizm ve Seyahat Acentesi ile Strap Travel tarafından düzenlenen info kapsamında Van’a gelen İranlı turizmciler, Akdamar Adası’na hayran kaldı.

facebook-paylas
Tarih: 29-04-2024 10:41

İranlı turizmciler Akdamar Adasına hayran kaldı

Bubivan Turizm ve Seyahat Acentesi ile Strap Travel, seçim sürecinde yaşanan olaylardan dolayı tedirginlik yaşayan İranlı acentelere yönelik info düzenledi. 3 günlük info çerçevesinde Van’a davet edilen İranlı acente ve tur operatörlerine kentin tarihi güzellikleri tanıtıldı. Van Kalesi, Van Müzesi, ve Akdamar Adası başta olmak üzere birçok tarihi yeri gezen İranlı acentelere ayrıca şehir merkezi ve oteller gezdirildi.

İnfo ile ilgili açıklamada bulunan Bubivan Turizm ve Seyahat Acente sahibi Ebubekir Zirek,  “Özellikle son zamanlarda Van’da yaşanan olumsuz olaylardan dolayı ilimize gelen turist sayısında azalma oldu ve bu pazar payının başka illere yöneldiğini gördük. Bizde bu kapsamda bir hafta arayla ikinci infomuzu yaptık. Bu infoda İran’ın bütün şehirlerinden gelen acenteleri buraya getirip, Van’ın ören yerlerini, otellerini ve Van’ın güzellilerini tekrar anlattık. Burada herhangi bir olayın olmadığını ve turizmin çok güzel geçtiğini göstermek için böyle bir çalışma yaptık” dedi.

Üç gün boyunca Van’ı gezen İranlı acente yetkilileri ise özellikle ilk defa gördükleri Akdamar Adası’na hayran kaldıklarını belirttiler. Akdamar Adası’nın ismini duyduklarını ancak bu kadar güzel olduğunu bilmediklerini belirten İranlı acente temsilcileri, iki ülke arasında turizmin daha da gelişmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söylediler.

 

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇEVRE Haberleri

YUKARI