Bugun...


Hilton’dan personeline motivasyon gecesi
Tarih: 03-05-2024 09:17:17 Güncelleme: 03-05-2024 09:17:17 + -


Van’da yıllardır hizmet veren Doubletree By Hilton Van Otel, geleneksel hale dönüştürdüğü ‘Ekip Motivasyon Gecesi’nin 13’üncüsünü gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 03-05-2024 09:17

Hilton’dan personeline motivasyon gecesi

2011 yılında Van’ın ilk 5 yıldızlı oteli olarak faaliyet göstermeye başlayan Doubletree By Hilton Van Otel, geleneksel hale dönüştürdüğü ‘Ekip Motivasyon Gecesi’nin 13’üncüsünü gerçekleştirdi. Yoğun çalışma temposuyla geçen bir yılın yorgunluğunu aileleri ile birlikte eğlenerek geçiren DoubleTree by Hilton Van Otel çalışanları, Arif Taşdemir ve orkestrası ile birlikte unutulmaz bir gece yaşadı.

Gecede kısa bir konuşma yapan Otel Genel Müdürü İrem Tinli Angün, amaçlarının yoğun geçen iş temposunun ardından personelin moral ve motivasyonunu biraz olsun arttırmak olduğunu belirterek, “2023 yılını hedeflerimiz doğrultusunda hep beraber ve başarılı bir şekilde tamamladık. 2024 yılının da hepimiz için yeni ve daha güzel başarılarla dolu olacağına olan inancımız tamdır. Biz koskocaman bir aileyiz ve hep beraber bir önceki başarılarımızın üstüne ekleyerek, bu yolda öncü olmaya devam edeceğiz. Bu başarı, her zaman ifade ettiğim gibi ekip başarısıdır. Eşsiz özveri, disiplin ve çalışkan olmadan hizmet sektöründe başarılı olmak mümkün değildir. Ben bu duygularla bu başarıda geçmişte ve bugün emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başarılı olan personele ödüllerinin takdimi edildiği gece halay çekilmesi ve pasta kesimi ile sona erdi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VAN HABER Haberleri

YUKARI