Bugun...


İranlı kadından gönül elçiliği
Tarih: 11-02-2024 23:01:43 Güncelleme: 11-02-2024 23:15:43 + -


İranlı turizmci Roz Mohammadi, İran ve Van arasında gönül elçiliği yapıyor.

facebook-paylas
Tarih: 11-02-2024 23:01

İranlı kadından gönül elçiliği

Yıllardır İran’dan Van’a turistlerin gelmesini sağlayan turizmci Roz Mohammadi, artık Van’dan da İran’a turistlerin gitmesini sağlamak istediğini söyledi.

Allameh Tabatabayi Üniversitesi'nden mezun olan Roz Mohammadi, aynı zamanda İran’da yaşlılara yönelik turizm teorisini öneren ilk ve öncü kişidir. İran’da geliştirdiği proje kapsamında ailesi uzakta olan yaşlıların sosyal hayatta yer almalarını sağladığını ifade eden Mohammadi, “Yıllarca Van’a İranlı turistlerin gelmesini sağladım. Artık Van’dan da İran’a turist götürmek istiyorum. Turizmin yanı sıra geliştirdiğim kıyafet tasarımlarından Vanlı kadınların da faydalanmasını istiyorum.   Sosyla medyada oluyşturduğum 'Trendddroze2023' sayfasında paylaştığım elbiseleri isteyen Vanlı kadınlar, sipariş verebilirler.  Ben de o siparişler doğrultusunda kendilerine yardımcı olacağım” dedi.

Elbiseleri kurduğu site üzerinden her gün yayınlayacağını belirten Mohammadi, “Etekten pantolonlara, çantadan ayakkabıya kadar yaptığım tasarımları yaz ve kış reaksiyonu olarak kadınların beğenisine sunacağım. Amacım Vanlı kadınlara yardımcı olmaktır” ifadelerini kullandı.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

YUKARI