Cumhurbaşkanı Erdoğan:" 86 milyon vatandaşımızı tehdit eden meydan okumalarla karşı karşıyayız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "LGBT gibi sapkın akımlardan bağımlılığa, aile kurumuna dönük saldırılara tüm insanlığı ve 86 milyon vatandaşımızı tehdit eden meydan okumalarla yüz yüzeyiz" dedi.
17 Oca 2026 - 16:18
YAYINLANMA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Birlik Vakfı 40. Kuruluş Yıl Dönümü programında yaptığı konuşmada, bu anlamlı programda katılımcılarla beraber olmanın bahtiyarlığını yaşadığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Küresel ölçekte kültür emperyalizminin dayatmaları sebebiyle bireyden aileye, aileden topluma uzanan tefessüh riskiyle karşı karşıyayız. LGBT'den bağımlılığa, mahremiyetin yok olmasından, aile kurumuna dönük saldırılara, 86 milyon vatandaşı tehdit eden meydan okumalarla yüz yüzeyiz" dedi.
Erdoğan, sanal bahis ve kumarın kökünü kazıyacaklarının mesajını vererek, "Bağımlılık denilen modern zaman vebasının başını erkenden ezmezsek yarın daha derin sosyal krizlerle karşı karşıya kalırız." dedi. Başkan Erdoğan, muhalefete de tepki göstererek, "Ana muhalefetin ne fikri var ne de siyasi vizyonu. Her gün on yerde konuşuyorlar ama ortada elle tutulur hiçbir şey yok." ifadelerini kullandı. Siyasi partilerin de milletin can yakıcı sorunlarına odaklanması gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Tekrar vurguluyorum; gençlerimizin üzerindeki olumsuz etkileri sadece topyekun bir dayanışma ruhuyla engelleyebiliriz" şeklinde konuştu.
YORUMLAR
İLGİNİZİ
ÇEKEBİLİR