BAŞKAN SÜER’DEN VANET GIDA’YA ZİYARET
Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, Van’ın köklü kuruluşlarından Vanet Gıda’nın tesislerini ziyaret ederek Genel Müdür Erdal Bölükbaş ile bir araya geldi.
Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, ilimizin köklü firmalarından ve Borsa üyelerinden Vanet Gıda’yı ziyaret etti. Vanet Gıda Genel Müdürü Erdal Bölükbaş ile gerçekleştirilen görüşmede, firmanın faaliyetleri, üretim süreçleri, ürün çeşitliliği ve sektördeki konumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
1977 yılından bu yana Van’da üretim faaliyetlerini sürdüren Vanet Gıda, aradan geçen yaklaşık yarım asırlık süreçte Van’ın önemli markalarından biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Üretim tesisleri ve ürünleriyle Van ve bölge ekonomisine katkı sunan firma, aynı zamanda bölge hayvancılığının gelişmesine de ciddi katkılar sağlıyor. Bugün de kentteki üretim faaliyetlerine devam eden Vanet Gıda, yaklaşık yarım asırlık geçmişiyle Van’ın üretim hafızasında önemli bir yere sahip bulunuyor.
Ziyarette Vanet Gıda’nın kent açısından taşıdığı değere dikkat çeken Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, Vanet’in yalnızca köklü bir firma değil, aynı zamanda Van’ın tanınan ve değerli markalarından biri olduğunu ifade etti. Başkan Süer ayrıca Vanet Gıda’nın 50. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Başkan Süer, “Vanet, 50 yıldır Van’da üretim yapan, şehrimiz ve bölgemiz açısından önemli bir markadır. 50. yılını tamamlamış durumda. Bu vesileyle 50. Yıl dönümünü de kutluyorum. Aradan geçen uzun yıllara rağmen üretim tesisleri, ürünleri ve hizmet anlayışıyla Van’da faaliyetlerini sürdürmesi bizler için son derece kıymetlidir. Vanet’in kaliteli ve tüketiciler tarafından beğeniyle tercih edilen ürünleriyle Van’ın öne çıkan markaları arasında yer alması gurur vericidir. Bununla birlikte Vanet’in bölge hayvancılığının gelişmesine ve üreticilerimize sağladığı katkılar da son derece değerlidir. Böyle köklü ve şehrimizle özdeşleşmiş markalarımıza sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur. Vanlı hemşehrilerimizin de Vanet’e ve Van’da üreten yerel markalarımıza sahip çıkmasını, destek vermesini önemsiyoruz.” dedi.
Vanet Gıda’nın her yıl düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na da katkı sunduğunu belirten Süer, firmanın ürünlerinin Borsa standında yer almasının hem fuarın zenginleşmesine hem de Van’ın yerel ve yöresel ürünlerinin tanıtımına katkı sağladığını söyledi.
Süer, “Vanet’in ürünlerinin her yıl düzenlediğimiz Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nda Borsamız standında yer alması bizim için de ayrı bir anlam taşıyor. Bu katkı, hem Vanet markasının hem de ilimizin üretim değerlerinin daha geniş kitlelere tanıtılması açısından önemli. Vanet gibi köklü işletmelerimizin üretimlerini Van’da sürdürmesi ve şehrimizin ekonomik hayatına katkı sunması son derece değerli.” ifadelerini kullandı.
Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, ziyaretin sonunda gösterdiği nazik misafirperverlik dolayısıyla Vanet Gıda Genel Müdürü Erdal Bölükbaş’a teşekkür etti.
Yaklaşık yarım asırlık geçmişiyle Van’ın üretim hafızasında önemli bir yere sahip olan Vanet Gıda, Van’daki üretim faaliyetlerini sürdürerek kentin köklü markaları arasındaki yerini koruyor.